Over ons

Wie zijn wij

Safe Security heeft zich door de jaren heen ontwikkeld als solide organisatie, betrouwbare partner waarop telkens weer, zonder zorgen op gerekend kan worden. Vanaf de intake naar een opdracht tot het personele plaatje op de locatie van tewerkstelling, het onderhoud en de evaluatie, dit gehele traject is aantoonbaar in goede handen bij ons. De juiste persoon op de juiste plaats en een actieve werkhouding. Gemotiveerde mensen die begrijpen hoe ze hun vak dienen uit te oefenen en dat uitstralen. Goed aanvoelen hoe te handelen in welke situatie, een vriendelijk optreden of daad bij het woord voegen indien nodig

Omdat wij de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal willen behouden werken wij alleen met volledig gecertificeerd, getraind en gescreend personeel. Onze werknemers, in net verzorgde bedrijfskleding met volwassen karakters en ervaring zijn uiteindelijk het visitekaartje van u en van onszelf. Service, klantcontact, klantonderhoud en klantbehoud staan bij ons bovenaan. Wij onderscheidden ons door de kwaliteit van onze dienstverlening en onze tarieven bewegen met de markt mee.

Met vriendelijke groet,

Safe Security

 

Wat wij aanbieden

  • Kwaliteitsbeheer - We streven continu naar uitmuntendheid door middel van ons programma "Total Quality Management". Dit programma omvat 'win-win'-relaties met werknemers, klanten en leveranciers

  • Geïndividualiseerde aandacht - Uw organisatie en faciliteiten zijn uniek. Daarom is uw beveiligings- en verliespreventieprogramma speciaal afgestemd op uw behoeften, of het nu gaat om een ​​stedelijke omgeving of een landelijke omgeving, wij helpen u graag verder.

  • Responsive Management - Uw zorgen zijn van het grootste belang voor Safe Security. Onze procedures zijn "proactief". Dit omvat regelmatige klantcontacten, bezoeken aan sitekwaliteitsbewaking van functionarissen en aanbevolen periodieke bezoeken; zorgen voor een professioneel beveiligingsprogramma.

  • Beveiligingsdeskundigheid - We hebben de kennis en knowhow om uw huidige beveiligingsmanager bij te staan, of om raad en professioneel advies te geven aan de aangewezen beveiligingsvertegenwoordiger van uw management.

  • Prestatieovereenkomst - We zullen onze overeenkomst en schriftelijke beveiligingsprocedures voor uw locatie, de richtlijnen en normen voor onze prestaties uiteenzetten. Deze verzekeren u van de juiste professionele beveiligingsdekking en bieden een duidelijk begrip van onze verplichtingen en verantwoordelijkheden jegens u.

  • Minder administratieve lasten - Alle beveiligingskosten, lasten en problemen worden gedragen door Safe Security. Daarom worden er geen extra werklasten op uw administratief personeel en loonafdelingen geplaatst.

  • Lagere kosten - Omdat veiligheid onze enige zorg is, zijn onze uurtarieven een totale kost voor u. Inbegrepen in uw investering, uniformen en supervisie.

  • Ziekte en andere afwezigheidsdekking - Wanneer een bewaker afwezig is van uw dienst, zal uw beveiligingsprogramma niet lijden. Beveiliging Safe Security onderhoudt een goed opgeleid personeel van "hulp en nut" -functionarissen voor vakantie, ziekteverlof en andere afwezigheden.

V

isie

Wij van Safe Security willen uw partner zijn op het gebied van beveiligings- en veiligheidsoplossingen. Daarvoor zijn wij “Safe Security ” in alle aspecten van onze bedrijfsvoering. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door rekening te houden met zowel onze directe omgeving als met het milieu. Daarnaast proberen wij zo transparant mogelijk te zijn, zowel voor onze eigen medewerkers als voor partners.

 

M

issie

De missie van Safe Security Security is het beveiligen van mensen, gebouwen, goederen en processen. Wij willen het algemeen geldende beveiligingsimago verbeteren en ons onderscheiden in de beveiligingsbranche. Dit bereiken wij door een constante kwaliteit te leveren door middel van het inzetten van goed opgeleide en capabele medewerkers en hoogwaardige hulpmiddelen. Wij willen ons blijven ontwikkelen om maximaal te voorzien in de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers ten aanzien van kwaliteit, capaciteit en flexibiliteit.